De finalisten zijn bekend!


Kate Snellens, Youri Beld en Demi van der A staan in de finale Hieronder vind je meer informatie over de finalisten.

Stemmen op jouw favoriet kan de hele maand oktober via https://lnkd.in/ebGVfguM

Wil je de finale-avond bijwonen? Aanmelden voor de finale-avond kan via https://lnkd.in/exYFz9KA ✅

 

Youri Beld

Mijn naam is Youri Beld ik ben 24 jaar oud en woon in Losser. Vanuit mijn opleiding HBO-Rechten ben ik twee jaar geleden de gemeente Hengelo ingerold. Binnen de gemeente Hengelo vervul ik de functie van Vergunningverlener Ruimte en Bouwen en sinds kort ook de functie van Juridisch adviseur op het gebied van vergunningverlening. Vanuit mijn functie probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de gemeente Hengelo en haar inwoners. Daarnaast volg ik ook in deeltijd de opleiding Nederlands Recht aan de Universiteit in Nijmegen.

Ik vind het gaaf om in de finale te mogen staan voor Twentse Jonge Ambtenaar van 2023 en hoop jullie dan ook te zien op 2 november!

 

 

Demi van der A

Hallo Twente!

Mijn naam is Demi en ik heb de eer om me voor te stellen als kandidaat voor de verkiezing van Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar!

Als trotse inwoner van Hengelo voel ik me natuurlijk sterk verbonden met onze regio. Na een aantal jaren te zijn weggeweest (woonachtig in Groningen & Brabant; werkzaam in Amsterdam) kan ik met zekerheid zeggen dat Twente toch écht de allerleukste regio is om te wonen en te werken.

Binnen een gemeente heb je zoveel carrièremogelijkheden; we staan namelijk voor zoveel verschillende dingen aan de lat als overheid. Voor altijd in dezelfde functie blijven is daarom niet nodig. Als Adviseur Digitaal Leren en Communiceren zet ik me elke dag met veel plezier in om met onze Hengelo Academie collega’s te ondersteunen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. In deze snel veranderende wereld is leren en ontwikkelen namelijk van cruciaal belang. We kunnen niet blijven afwachten, maar moeten zelf de regie nemen om alle veranderingen te kunnen bijbenen. Met de Hengelo Academie hoop ik collega’s daarin te kunnen ondersteunen en de juiste tools te bieden.

En niet alleen vanuit de Hengelo Academie, maar ook vanuit de werkgroep vitaliteit zet ik graag mijn enthousiasme en energie in om onze collega’s gezonder, fitter en met meer plezier naar het werk te laten gaan.

Als ambtenaar bij de gemeente Hengelo ben ik vastbesloten om een positieve impact te maken in onze organisatie. We weten allemaal hoe lastig de arbeidsmarkt op dit moment is. Maar Twente is een regio met talent en vol met innovatie. Daarnaast werken we in Hengelo ook nog eens met de allerleukste mensen samen aan onze stad. En ik vind dat dat ook aandacht verdient als we het over werken bij de overheid hebben. Wij weten natuurlijk wel dat de clichés over ambtenaren niet (allemaal) waar zijn, maar dat mogen echt nog veel meer mensen weten. En daar doe ik graag mijn best voor!

 

Kate Snellens

Mijn naam is Kate Snellens en ik ben één van de finalisten voor de titel ‘Twentse Jonge Ambtenaar 2023’. Wat een eer dat ik kans maak op deze titel. Dit allemaal vanwege mijn inzet van de afgelopen jaren als beleidsadviseur voor de gemeente Oldenzaal op onder andere de thema’s: coronacrisis, opvang Oekraïne, statushouders en armoede. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen dus ook deze uitdaging ga ik graag aan 🙂 !