Finalisten Twentse Jonge Ambtenaar van 2019 zijn bekend


De finalisten van de Verkiezing ‘Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar’ voor 2019 zijn bekend. De jury van dit jaar, bestaand uit gemeentesecretaris Bjørn van den Brink (Wierden), Wethouder Jaimi van Essen (Losser) en winnaar 2018 Robert de Lenne (Waterschap), had weer veel te kiezen. Uit een groep getalenteerde genomineerden mochten ze drie jonge ambtenaren kiezen met passie en die durf voor een veranderende aanpak laten zien en daarbij de verbinding met de maatschappij maken. Zij zijn volgens de jury rolmodellen voor jonge ambtenaren binnen de overheid.

De finalisten
De drie finalisten voor de titel ‘Twente Jonge Ambtenaar van het jaar’ 2019 zijn:

  • Marjoleine Firet – Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Hof van Twente
  • Mariska Reimink – Financieel Adviseur – Gemeente Hengelo
  • Karlijn Schabbink – Strategisch communicatieadviseur – Gemeente Rijssen-Holten

Op deze pagina vertellen de drie kandidaten waarom zij de Twentes Jonge Ambtenaar van het jaar zijn. Vervolgens kan je stemmen op jouw favoriet voor deze prestigieuze titel.

Over de Verkiezing
De Verkiezing ‘Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019’ wordt gehouden op donderdag 14 november 2019 vanaf 17:00 bij de Twee Wezen in Hengelo. Het programma bestaat uit een interessante spreker, de verkiezing zelf. Daarna is er een stamppotbuffet met (uiteraard) borrel.