Gijs Oosterhuis bij beste 10 ambtenaren van Nederland


Onze Twentse Jonge Ambtenaar van 2014 Gijs Oosterhuis (Noaberkracht Dinkelland-Tubbergen) zit bij de tien finalisten voor de landelijke Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing. Dat is vandaag, woensdag 12 november, tijdens het Ambt24 event in Delft bekend gemaakt. We zijn natuurlijk enorm trots dat Gijs dit al heeft bereikt!
Het thema van de verkiezing is dit jaar: De jonge ambtenaar in de veranderende overheid. Bij de voorselectie was dit dan ook het voornaamste criterium: Welke kandidaat kan de boodschap van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid het beste uitdragen?
Gijs meldt zich samen met de negen andere finalisten op de selectiedag op 28 november. Tijdens de selectiedag gaan de kandidaten in diverse opdrachten de strijd met elkaar aan voor één van de vier finaleplaatsen. De selectiedag wordt verzorgd door JS Consultancy. Op 1 december maakt FUTUR, het landelijke jonge ambtenarennetwerk, de vier jonge ambtenaren bekend die tot het einde in de race blijven.
We wensen Gijs alles succes toe en zullen voor hem duimen dat hij de Twentse eer met trots zal verdedigen en hopelijk doordringt tot de nationale finale op 22 januari 2015!