Komende TJA activiteiten


We hebben niet stilgezeten: de komende tijd worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor Twentse Jonge Ambtenaren onder de 35 jaar.

Pubquiz 🍹
Op 24 augustus 2023 organiseert de TJA samen met Jong Enschede een gezamenlijke thuisblijf-/zomerborrel! We ontvangen jullie hierbij graag op 24 augustus bij Grandcafe Moeke in Enschede (Oude Markt 8, 7511 GA Enschede). De inloop is vanaf 17:00 uur en de hoofdactiviteit is een zomer pubquiz, deze start rond 18:30 uur. Hapjes en een welkomstdrankje zijn inbegrepen, dus mis het niet!

Aanmelden kan via de volgende link: https://lnkd.in/d7hDpGm5

Werkbezoek waterzuivering Hengelo met aansluitend een borrel 🚰 🍺

Altijd al willen weten hoe een waterzuivering werkt? Op 28 september 2023 organiseert de TJA een werkbezoek aan de waterzuivering in Hengelo met aansluitend een borrel. We ontvangen jullie graag om 14.30 uur bij de waterzuivering in Hengelo (Wegtersweg 17, Hengelo). Aansluitend (vanaf 17.15 uur) is er een borrel bij de Appel 2.0 in Hengelo (Langestraat 29, 7551 DX Hengelo). Hapjes en een welkomstdrankje zijn inbegrepen.

Aanmelden kan via de volgende link: https://lnkd.in/dxDnkKen

(Het is ook mogelijk om je alleen voor het werkbezoek/de borrel aan te melden)

Verkiezing Twentse Jonge Ambtenaar van 2023 📧
Ook dit jaar zijn er weer verkiezingen voor Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar. Binnenkort is het mogelijk om je jonge collega te nomineren! Hou hiervoor onze mail en sociale media in de gaten.