Wie nomineer jij als ‘’Twentse Jonge Ambtenaar’’ van het jaar?!


Ben jij zelf of ken jij een collega die de titel ‘’Twentse Jonge Ambtenaar’’ van het jaar verdient? Geef jezelf of jouw collega dan nu op en wie weet word jij of jouw collega de Twentse Jonge Ambtenaar van dit jaar.

Wie o wie verdient de titel?

De Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar is enthousiast en heeft plezier in het werken bij de overheid. Hij/zij toont lef en komt tot creatieve oplossingen om de overheid te vernieuwen. Hij/ zij kan mensen verbinden, werkt samen en is inspirerend voor anderen. Last but not least: hij/zij is niet ouder dan 35 jaar.

Hoe nomineren?

Ben of ken jij degene die aan bovenstaande omschrijving voldoet? Vul dan voor 6 september 2018 dit formulier in.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Op 13 september maakt de organisatie bekend welke drie genomineerden geselecteerd zijn door de selectiecommissie om kans te maken op de titel ‘’Twentse Jonge Ambtenaar’’ van het jaar. Deze drie finalisten houden tijdens de verkiezingsdag op 21 september een korte pitch en beantwoorden vragen. Daarnaast heeft iedereen de kans om te stemmen op de aangedragen finalisten. De stemming bepaalt samen met de beoordeling van de vakjury wie zich de ‘’Twentse Jonge Ambtenaar’’ van het jaar mag noemen.

Meer dan alleen de eer…

Naast dat de winnaar zichzelf ‘’Twentse Jonge Ambtenaar van jaar mag noemen, gaat de winnaar niet met lege handen naar huis. De verkozen Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar krijgt een mooie welverdiende prijs!

Ook is de winnaar de afgevaardigde van Twente in de landelijke verkiezing voor Jonge Ambtenaar van jaar!

 

Twijfel niet langer en nomineer jouw ‘’Twentse Jonge Ambtenaar’’ van het jaar!